فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه»

پرداخت 40 هزار میلیارد تومان درآمد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور

وزیر اقتصاد با بیان اینکه در طول 4 ماه سال 1402، نزدیک به 40 هزار میلیارد تومان از محل درآمد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور پرداخت شده، اظهار داشت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲ برابر افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه بازدید از اداره امور مالیاتی در غرب تهران دستور داد تا از اول پاییز سال جاری در تمامی ساختمان‌های اصلی و مهم سازمان مالیاتی کشور اتاق مشاوره رایگان مالیاتی استقرار یابد.

وی تاکید کرد: یکی از مسائل و مشکلات عیان در بازدید امروز، مساله عدم اطلاع کافی مراجعین از قوانین و ساز و کارهای سازمان امور مالیاتی بود، لذا در جریان همین بازدید، دستوری صادر شد تا از ابتدای پاییز در تمامی ساختمان های اصلی و مهم سازمان مالیاتی در سراسر کشور، اتاق مشاوره رایگان برپا شود تا مؤدیان با آخرین تحولات، مقررات و سازوکار های مرتبط با مسائل مالیات ستانی آشنا شوند و از اتلاف وقت آنان کاسته شود.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه در طول چهار ماهه اول سال 1402، نزدیک به 40 هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور پرداخت شده، اظهار داشت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۲ برابر افزایش پیدا کرده که نشان می‌دهد، اگر نظام کسب درآمدهای پایدار بهتر عمل کند؛ می‌تواند نه تنها برای اداره پروژه‌های ملی و استانی بلکه برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز منافع پایدار و بالایی به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال‌های اخیر تامین منابع اداره کشور از طریق درآمدهای پایدار و غیر تورمی افزایش پیدا کرده است، بیان داشت: در دو سال گذشته در زمینه شناسایی فرارهای مالیاتی اقدامات و گام‌های بزرگی برداشته شده است.وی هدف از بازدید امروز خود را بررسی میزان پیشرفت پروژه الکترونیک کردن نظام مالیاتی کشور دانست و افزود: در حال حاضر ما مرحله گذار از مالیات ستانی سنتی به سمت مالیات ستانی هوشمند مبتنی بر داده‌ها و اطلاعات را تجربه می کنیم و در تلاشیم با حذف روش‌های کاغذی ، به سمت روش های الکترونیکی ساز و کارها از قبیل ابلاغ الکترونیکی ، دادرسی و تجدید نظرخواهی الکترونیکی حرکت کنیم تا ضمن تسریع در ساز و کارهای اداری، مراجعات حضوری مودیان را نیز به حداقل برسانیم.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: به نظر می رسد سازمان امور مالیاتی باید در زمان کوتاه درباره برون سپاری الکترونیکی کردن پرونده های مالیاتی و تقویت زیرساخت های اطلاع رسانی در زمینه ابلاغ های الکترونیکی اصلاحاتی را انجام دهد.وی همچنین در خصوص مشکلات کارکنان سازمان امور مالیاتی نیز گفت: در این بازدید که رئیس سازمان سازمان امور مالیاتی کشور نیز حضور داشت مسائل و مشکلات کارکنان شنیده و مقرر شد، رئیس سازمان امور مالیاتی، رسیدگی به این مسایل را در دستور کار خود قرار دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار